Du behøver ikke gå på café for at få en lækker iskaffe. Du kan få den derhjemme. Hvordan laver man iskaffe? Få svaret her.

Mange forbinder kaffe med den varme udgave, men iskaffe stiger i popularitet. Ikke mindst på grund af caféerne, hvor den efterhånden er fast inventar på menukortet. Men som meget andet koster den en hel del mere end en hjemmelavet udgave.

Så hvordan får du samme lækre smagsoplevelse i dit eget køkken? Heldigvis er det både nemt og billigt.


Sådan laver man iskaffe

I butikkerne kan du købe mange af de samme ingredienser, der minder om dem caféerne bruger. Der er ingen grund til at skrive lange indkøbslister med ting, du alligevel ikke får brugt. Et dansk firma har nemlig gjort det nemt for dig. Hos Haveasiesta finder lækre smagsvarianter af håndbrygget, bæredygtig espresso.

Med dem ved hånden, kan du lave din egen iskaffe på 30 sekunder:

  1. Hæld isterninger i et glas.
  2. Tilføj fire dele mælk.
  3. Tilføj en del smagsvariant og rør rundt.

Når de er åbnet kan flaskerne holde sig 12-14 dage i køleskabet.


Lav din egen iskaffe med karamel

Elsker du smagen af kaffe og karamel, bliver du forelsket i Pink Toffee. Den er lavet på ægte espresso med karamel og chokolade. Den bæredygtige kaffe er købt i Brasilien og Colombia. Den bliver ristet på Fyn for at sikre den høje kvalitet.

Som det sidste røres den sammen med hjemmelavet sirup og kommes på flaske.


Lav din egen iskaffe med vanilje

Er du mere til den søde og klassiske smag af vanilje, har du sikkert opdaget, at den fås i enhver café med en smule selvrespekt. For at lave samme smag derhjemme, skal du hverken bruge vaniljesukker eller dyre vaniljestænger.

(…) Man bliver afhængig af den totalt gode smag.
Hanne Hoff, Trustpilot-anmeldelse, 6. maj 2020
Tweet


Lav din egen iskaffe med choko/orange

Kaffe og chokolade er et helt særligt makkerpar, som du ikke må snyde dig selv for at lære at kende. Som alle andre gode venner, gør de hinanden bedre.


Hvordan laver man iskaffe? Holdbarhed

Alle produkterne fra Havafiesta kan holde sig et år fra produktionsdatoen. Uåbnet skal flaskerne opbevares tørt og mørkt.

Åbne flasker kan holde sig 12-14 dage i køleskabet.

Kender du nogen, der elsker iskaffe? Del artiklen:

Guides efter kategori: